La Mancomunitat Alt Maestrat obri borses de treball per a cobrir els llocs de TASOC i d’Auxiliar del Servei d’Ajuda al Domicili

719
Logo Alt Maestrat.
PUBLICITAT

La Mancomunitat Alt Maestrat ha obert la convocatòria de proves selectives per a constituir una borsa de treball amb la qual cobrir, si fora necessari, els llocs de TASOC (Tècnic/a en Animació Sociocultural) i d’Auxiliar del Servei d’Ajuda al Domicili. Totes aquelles persones interessades en aquest procés, tenen 20 dies hàbils des de l’anunci oficial per a poder completar la sol·licitud corresponent. Per a ordenar la selecció de persones es procedirà a una baremació de mèrits entre totes les persones interessades, i es formarà una llista prioritzada per la qualificació final de les proves, que, al seu torn, determinaran l’ordre en què s’aniran realitzant les possibles contractacions necessàries.

L’objectiu d’obrir aquesta borsa de treball va orientat a poder satisfer ràpidament les necessitats de servei que la Mancomunitat tinga previstes. D’aquesta manera, tant les persones orientades cap al TASOC com les d’Auxiliar del Servei d’Ajuda al Domicili, seran part, d’una forma activa, de la societat de la comarca de l’Alt Maestrat, i participaran en la dinamització i el desenvolupament d’Ares, Culla, Benassal, Vilar de Canes, La Torre d’en Besora, Albocàsser, Tírig i La Serratella. Així doncs, els processos de selecció de mèrits i els requisits per a poder presentar sol·licitud estan fixats i descrits en l’anunci oficial del Butlletí Oficial de la Província de Castelló.

Amb aquesta nova borsa de treball, el personal social de la Mancomunitat Alt Maestrat s’amplia per a garantir la cobertura social, cultural i mèdica necessària per als interessos dels veïns i veïnes. Les persones postulants a la bossa de TASOC tindran una vinculació molt estreta amb l’associacionisme juvenil de la comarca, amb els diferents agents de la societat local i amb el foment i desenvolupament d’actes culturals. En l’altre cas, les relacionades amb la bossa d’Auxiliar d’Ajuda en el Domicili realitzaran actuacions essencials per a persones amb necessitats bàsiques, de caràcter domèstic i personal.