La Mancomunitat Alt Maestrat llança l’oficina Next Generation per a facilitar l’accés a ajudes europees

90
PUBLICITAT

Donen suport a consistoris de la comarca així com a la mateixa Mancomunitat

El pròxim pas és fer créixer les pimes del territori amb ajudes europees

La Mancomunitat Alt Maestrat disposa des de finals de febrer d’un nou servei al ciutadà, empreses i ajuntaments de la comarca. L’Oficina Next Generation assessora sobre ajudes, projectes i programes europeus mitjançant els quals es reforçaran les entitats locals i el teixit empresarial, buscant millorar el finançament i, per consegüent, millorant i consolidant les seues estructures. Aquest servei de suport és una aposta per a millorar l’economia i l’emprenedoria de l’Alt Maestrat. Per a això, l’Oficina es compon de dues tècniques que investiguen les millors opcions que es puguen adaptar a les necessitats del client. Així doncs, autònoms, pimes o entitats públiques poden posar-se en contacte per a explicar les seues necessitats i iniciar els tràmits per a continuar creixent amb vista al futur.

“Som un servei necessari i indispensable per a la comarca. Coneixem el funcionament dels plans europeus d’ajudes i facilitem l’accés a elles, que moltes vegades passen desapercebudes. Treballem com a intermediaris entre l’entitat que ens demana ajuda i Europa, estudiant la particular situació de cada cas i vetlant per millorar el futur laboral, econòmic i social de l’Alt Maestrat”, expressen des de l’Oficina Next Generation de la Mancomunitat Alt Maestrat. Les tècniques continuen realitzant una intensa formació en matèria de programes i ajudes per a satisfer tan bé com siga possible les necessitats de cada cas.

Per a realitzar les diferents consultes cal demanar cita prèvia contactant per correu electrònic a l’info@mancomunitataltmaestrat.es o per telèfon mòbil al 622 56 15 10. Després de la cita prèvia, les tècniques de l’Oficina atendran les persones interessades de manera presencial en els seus respectius espais de treball.