La Mancomunitat Alt Maestrat llança la campanya ‘Reacciona’ per al 25-N

693
PUBLICITAT

L’Àrea d’Igualtat de la Mancomunitat Alt Maestrat, integrada pels pobles d’Ares, Culla, Benassal, Vilar de Canes, La Torre d’en Besora, Albocàsser, Tírig i La Serratella, llança la campanya ‘Reacciona’ per a commemorar el 25-N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. La iniciativa involucra a tots els pobles amb diferents esdeveniments i activitats que treballaran per a sumar esforços en la lluita contra la violència de gènere i el masclisme. Així doncs, el mateix dijous 25 de novembre es llegirà un discurs en cada ajuntament integrat en la Mancomunitat a les 12h. Si bé, la campanya té com a activitat principal el taller lúdic i vivencial “Càpsula del temps des de 2451: la violència masclista ha desaparegut”, aquest analitza la societat actual des d’un prisma futur que permeta identificar les claus i les eines positives per al canvi social.

La proposta cultural se celebrarà en cada poble, començant per La Serratella divendres que ve 19 de novembre a les 11.30h a l’Ajuntament. El dissabte 20 serà torn de Culla, a les 12h a la Casa de la Cultura, i d’Albocàsser, amb aquest taller a les 18.30h a l’ermita de Sant Pau. Tírig acollirà la proposta un dia després, diumenge 21 a les 12h al Pavelló municipal. Ja el cap de setmana següent, el Forn de Dalt de Benassal acull l’esdeveniment el divendres 26 a les 18.30h. L’endemà es tancarà el cicle per l’Alt Maestrat, perquè la Torre d’en Besora a les 12h i Vilar de Canes a les 18h posaran el remat al projecte de la Mancomunitat. Per a poder assistir a l’esdeveniment s’ha de reservar plaça prèvia, enviant un correu electrònic a igualtat@mancomunitataltmaestrat.es o a través del telèfon 618 124 435 de la Mancomunitat Alt Maestrat.

La campanya també comptarà amb redifusió continuada en les xarxes socials de l’organisme supramunicipal, a través de missatges de reivindicació i suport al moviment buscant una igualtat efectiva en qualsevol àmbit de la societat.

Cartell de la Campanya Reacciona de la Mancomunitat Alt Maestrat
Cartell de la Campanya Reacciona de la Mancomunitat Alt Maestrat