La Mancomunitat Alt Maestrat incorpora una Agent d’Igualtat

547
PUBLICITAT

La Mancomunitat Alt Maestrat, que treballa amb habitants d’Ares, Culla, Benassal, Vilar de Canes, La Torre d’en Besora, Albocàsser, Tírig i La Serratella ha incorporat a la seua plantilla el servei d’una Agent d’Igualtat.

Silvia Piquer és la persona responsable de l’àrea i l’encarregada de fomentar la promoció i el principi d’igualtat en totes les polítiques públiques municipals; d’informar i assessorar les dones per a fomentar la igualtat de gèneres i potenciar l’associacionisme femení; de detectar i previndre la violència de gènere i d’assessorar empreses i entitats del territori a elaborar i implantar plans d’igualtat dins de la seua organització laboral.

“Estic realment il·lusionada per assumir aquesta responsabilitat, tinc moltes ganes de treballar perquè la igualtat real tinga un vertader impacte en totes les persones i institucions que formen part de la Mancomunitat Alt Maestrat” destaca Silvia Piquer cap a la seua recent incorporació a la plantilla de la Mancomunitat. De la mateixa manera, respecte a les seues funcions, l’Agent d’Igualtat indica que la incorporació “de la nostra figura resulta fonamental per a garantir el compliment de la normativa en igualtat, l’assessorament a dones i la sensibilització i conscienciació de tota la població”.

Totes aquelles dones i empreses dels municipis que engloba la Mancomunitat Alt Maestrat que requerisquen els serveis de l’àrea d’Igualtat poden posar-se en contacte amb l’Agent d’Igualtat telefonant al 622 56 15 10 o enviant un correu electrònic a igualtat@mancomunitataltmaestrat.es. “Anime a totes les dones que el necessiten a contactar amb la Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat” i rebre l’assessorament i ajuda personalitzats que precisen.