La Mancomunitat Alt Maestrat fomenta el creixement econòmic de Pimes i emprenedors

105
Logo Mancomunitat Alt Maestrat.
PUBLICITAT

La sostenibilitat i el creixement econòmic de les empreses ubicades en les localitats que formen part de la Mancomunitat Alt Maestrat -Benassal, Albocàsser, Culla, Catí, Tírig, La Serratella, La Torre d’En Besora i Vilar de Canes- és una qüestió amb la qual es treballa contínuament des de l’organisme supramunicipal. Per això, la Mancomunitat s’ha fet ressò de les últimes línies d’ajudes econòmiques destinades a enfortir i millorar la viabilitat econòmica de xicotetes i mitjanes empreses així com d’autònoms i emprenedors que comencen una experiència empresarial.

Per una banda, fins al 5 de setembre es pot presentar la sol·licitud en el programa ‘Activa Creixement’, amb ajudes dirigides al creixement de Pimes en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència espanyol. L’ajuda rebuda serà una anàlisi exhaustiva de la situació empresarial en qüestió i un pla amb assessorament personalitzat i especialitzat que permeta l’impuls industrial. De forma semblant, amb el Fons Next Generation a la Comunitat Valenciana s’ha publicat un programa d’acceleració per a ‘StartUps’ i emprenedors on s’inclouen activitats de formació i assessorament especialitzat orientades a fer créixer els negocis. Amb un valor de més de 5.000 euros, es pot formalitzar la inscripció a partir del 5 de setembre.

Així doncs, fins al 22 de setembre els comerços també es poden veure beneficiats amb una ajuda per modernitzar-se tecnològicament. A partir d’una inversió mínima de 5.000 euros, el programa està dirigit a actuacions de transformació digital, transformació del punt de venda, millora de la cadena de subministrament i traçabilitat i foment de la sostenibilitat i economia circular. Tota la informació es pot consultar contactant amb la Mancomunitat Alt Maestrat en horari d’atenció al públic.