La Mancomunitat Alt Maestrat desenvoluparà activitats dirigides a dones de l’entorn rural 

709
PUBLICITAT

‘Espai Dona’ és el nom de la proposta que naix baix el programa Noves Arrels, un conjunt d’activitats dirigides a dones de l’entorn rural. Ara, la Mancomunitat Alt Maestrat rebrà de primera mà la possibilitat d’assistir a sessions per a treballar el cos i les emocions en un espai de dones, segur i amable. La professional del benestar Maria Emilia Ponce serà l’encarregada d’impartir les tècniques de desenvolupament personal per a connectar amb el cos i habitar-lo. 


Albocàsser, Benassal, Culla, La Torre d’En Besora, La Serratella, Vilar de Canes i Tírig són els llocs de trobada per a les sessions, amb una classe setmanal de setembre a desembre. Pel que fa a l’horari i els dies, es confirmarà a partir del dia 12 de setembre, quan els grups estiguen definitivament tancats. Les inscripcions romandran obertes fins al dia 31 d’agost i l’activitat és totalment gratuïta.

Cal indicar que l’activitat està organitzada per la Mancomunitat Alt Maestrat, el Centre de Desenvolupament Rural Alt Maestrat, el COCEDER i la Generalitat Valenciana.