La Mancomunitat Alt Maestrat demana respecte i civisme davant el Covid19

899
PUBLICITAT

La Mancomunitat Alt Maestrat, integrada per Ares, Benassal, Tírig, La Torre d’en Besora, Culla, Vilar de Canes, Albocàsser i La Serratella, clama a veïns, veïnes i visitants respecte cap als seus conveïns i cap al patrimoni històric i natural de la comarca.

Aquesta petició deriva de diversos actes vandàlics durant les últimes setmanes que posen en perill la bellesa i integritat del patrimoni històric, cultural i natural de l’Alt Maestrat.

Així mateix, alcaldes i alcaldesses també criden al respecte i la solidaritat enfront del Covid19. Encara que la mascareta s’ha convertit en un complement més aquest estiu, encara són molts els que no la utilitzen o no el fan de la forma correcta. Per això, es recorda és obligatori portar mascareta per a totes les persones majors de 6 anys tant en espais oberts com tancats. Una obligatorietat que passa per portar-la ben col·locada, tapant nas i boca. De la mateixa manera, es demana consciència cap al respecte de l’entorn, per la qual cosa es recorda la importància de la utilització de les papereres i contenidors de fem per a rebutjar les mascaretes usades.

Les distàncies de seguretat també són fonamentals per a frenar al virus, per la qual cosa des de la Mancomunitat Alt Maestrat es demana comprensió tant a veïns com a visitants. Guardar les distàncies en les visites guiades i en els comerços ha de ser una pràctica habitual per a evitar contactes innecessaris.

La Mancomunitat Alt Maestrat demana comprensió a totes aquelles persones que recorren la comarca aquests dies. Des de l’organisme comarcal s’entén la difícil situació actual, per la qual cosa s’aposta per la unitat i la lluita conjunta al mateix temps que es demana civisme i respecte envers la resta. Amb tot, gràcies a l’esforç de tots i totes, la comarca de l’Alt Maestrat ofereix a veïns, veïnes i visitants un destí segur en el qual gaudir de la naturalesa, la tranquil·litat i la història de l’interior de la província de Castelló.