La Mancomunitat Alt Maestrat celebra el Dia de la Dona amb una atractiva programació

783
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Mancomunitat Alt Maestrat

L’àrea d’Igualtat de la Mancomunitat Alt Maestrat, que treballa per i per als veïns i veïnes d’Ares, Culla, Benassal, Vilar de Canes, La Torre d’en Besora, Albocàsser, Tírig i La Serratella ha preparat una sèrie d’activitats amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, emmarcat en la jornada del 8 de març. Sota el lema ‘Per mi, per totes’, l’organització començarà aquesta setmana amb la posada en marxa de les activitats. 

La primera serà la taula redona en línia “Conseqüències de la Covid. Una conciliació precària”, organitzada per la Xarxa Valenciana d’Agents d’Igualtat al costat del projecte ‘Fem Xarxa, Fem Igualtat’. 

En la següent jornada, el mateix Dia de la Dona, a les 12.00 hores es publicarà en les xarxes socials de la Mancomunitat la lectura del Manifest. Simultàniament, a les 12.30 hores del mateix dia s’inaugurarà l’exposició de cartells elaborats per l’alumnat dels instituts CES Alt Maestrat i Pere-Enric Barreda i Edo de Benassal; s’exposaran en la plaça de l’Església d’Albocàsser i en l’Oficina de Turisme de Benassal. D’altra banda, s’inaugurarà en la mateixa plaça d’Albocàsser l’exposició ‘Sota el paraigua de la igualtat”. 

El dijous 11, a les 18.00 hores tindrà lloc la ponència en línia ‘Desigualtats en temps de confinament’  a càrrec d’Empar Aguado, activitat organitzada pel CDR Alt Maestrat.

Altres activitats que es realitzaran durant el mes de març i en relació amb el Dia de la Dona seran el lliurament de premis del concurs de cartells 8M ‘Per mi, per totes’; la presentació del projecte educatiu ‘Dones que fan història’ per a visibilitzar a les dones del territori de la Mancomunitat; i el taller ‘Apunta’t al bon rotllo’, a càrrec de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I. 

Tots els detalls de cada activitat es publicaran en les xarxes de la Mancomunitat Alt Maestrat durant els pròxims dies.