La Mancomunitat Alt Maestrat assessora en la cerca d’ocupació i guia en l’obtenció d’ajudes

821
Logo Mancomunitat Alt Maestrat.
PUBLICITAT

L’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local de la Mancomunitat Alt Maestrat, Roberto Devesa, és l’encarregat de guiar a veïns, veïnes i empreses del territori en ajudes, ocupació i emprenedoria. L’àmbit d’actuació de la Mancomunitat Alt Maestrat està format per: Ares, Culla, Benassal, Vilar de Canes, La Torre d’en Besora, Albocàsser, Tírig i La Serratella.

D’aquesta manera, des de l’àrea d’ocupació, Devesa ajuda a aquelles persones que necessiten un treball, a realitzar una cerca activa d’ocupació adequada completant un itinerari d’inserció, on es contempla la realització del currículum, la planificació, l’agenda de cerca, i l’establiment de contactes amb empreses i agències de col·locació, entre altres accions. “Encara que la situació actual és complicada, tenim a alguns joves en el territori de l’Alt Maestrat buscant ocupació, i alguns l’han aconseguit al llarg d’enguany” destaca Devesa.

Les persones emprenedores amb una idea de negoci també tenen en la Mancomunitat un punt de suport per a realitzar el seu pla d’empresa i estudi de viabilitat, a més d’estar informats sobre les ajudes que van eixint des de diferents organismes. De la mateixa manera, les empreses ja afermades en el territori troben en Devesa una ajuda a l’hora de conéixer i sol·licitar subvencions. “En la Mancomunitat comptem amb una base de dades de més de 300 autònoms i empreses, i sempre que hi ha alguna ajuda o subvenció dirigida a alguna d’elles, li les fem arribar per e-mail i per telèfon” destaca Devesa qui reitera que “d’aquesta manera aconseguim que els empresaris de la nostra àrea d’actuació compten amb informació personalitzada i de primera mà”. Assenyalar que, a més d’atenció telefònica, el AEDL també realitza visites presencials a les diferents empreses.

El ventall d’ajudes sobre les quals s’informa és tan ampli que moltes van dirigides a persones físiques. “Oferim informació d’ajudes sobre reformes, rendes, habitatge…” pel que tots els veïns i veïnes dels pobles pertanyents a la Mancomunitat Alt Maestrat poden comptar amb el seu personal. Així mateix, diferents institucions públiques, com a ajuntaments, també compten amb el suport i assessorament del AEDL de la Mancomunitat Alt Maestrat.

Totes aquelles persones, empreses o institucions interessades a contactar amb l’Agent d’Ús de la Mancomunitat Alt Maestrat poden demanar cita telefonant al 622 56 15 10 o, preferiblement, a través del correu electrònic: aedl@mancomunitataltmaestrat.es.