La Mancomunitat Alt Maestrat aprova 998.727,51 euros de pressupost, el més alt de la seua història

114
La Mancomunitat Alt Maestrat aprueba 998.727,51 euros de presupuesto, el más alto de su historia
PUBLICITAT

La Mancomunitat Alt Maestrat, que integra als municipis de Culla, Benassal, Vilar de Canes, la Torre d’en Besora, Albocàsser, Catí, Tírig i La Serratella ha aprovat el pressupost més alt des de la seua fundació: 998.727,51 euros.

Aquest augment pressupostari es deu, principalment, a la incorporació de l’import corresponent a l’anualitat 2024 (307.373 euros) de la subvenció d’1 milió d’euros atorgada al projecte ‘Camins dels Càtars’ per als anys 2024-2026 i a l’ampliació de la dotació econòmica de la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge per a la contractació de més auxiliars d’ajuda a domicili, que passaran de 4 a 9 (295.718 euros).

“Volem impulsar el nostre territori en tots els àmbits i creiem que amb aquest pressupost, el més alt de la història de l’entitat, podem aconseguir-ho” ha afirmat la presidenta, Marta Pitarch, qui ha afegit que “continuarem treballant amb l’ajuda de la Generalitat, la Diputació i els Ajuntaments en els programes de serveis socials i atenció primària, així com en aquells dirigits a les persones joves dels nostres pobles”.

Quant al projecte de desenvolupament turístic i cultural ‘Camins dels Càtars’, “gràcies a l’ajuda d’Europa podrem posar en valor el nostre patrimoni donant-nos suport en les petjades dels càtars i creant un itinerari que ens uneix a altres localitats europees. Així, amb la cultura i la història com a base, potenciarem el nostre territori com a enclavament turístic, la qual cosa suposarà un revulsiu per a l’economia de totes les localitats de la zona” ha ressaltat Marta Pitarch.