La Mancomunitat Alt Maestrat amplia serveis i proporciona ocupació a la comarca

873
PUBLICITAT

-El pressupost de 2020 ha permés desenvolupar els serveis per als pobles del territori

El pressupost de la Mancomunitat Alt Maestrat, aprovat per unanimitat, i que ascendeix a 260.000 euros permet prestar nombrosos serveis als pobles que la integren: Ares, Culla, Benassal, Vilar de Canes, la Torre d’en Besora, Albocàsser, Tírig i La Serratella.

La presidenta, Mari Luz Monterde, ha destacat que la Mancomunitat proporciona 7 llocs de treball directes en àrees de serveis socials, administració, secretaria, agència d’ocupació i desenvolupament local, joventut i igualtat.

En aquest sentit ha remarcat que s’ofereixen nombrosos serveis que beneficien a totes les localitats. A més, la Mancomunitat ha permés que joves del territori formats en la universitat hagen trobat un lloc de treball als pobles. Així mateix ha permés l’arribada de professionals qualificats des d’altres zones. D’aquesta manera la Mancomunitat s’ha constituït en un agent ocupador i de serveis que ajuda al manteniment d’aquesta zona, que es troba entre les més despoblades de la Comunitat Valenciana.

La Mancomunitat està treballant en la digitalització de la gestió i també en l’extensió dels serveis de les competències que té assignades.