La Majoralia del Llosar de Vilafranca rep més de 300 fotografies

87
PUBLICITAT

Les fotografies s’exposaran per a recordar aquesta festivitat al llarg dels anys el 24 d’agost

Uns mesos enrere, la Majoralia 2024 de la Mare de Déu del Llosar va demanar fotografies sobre la festivitat d’aquesta al veïnat de Vilafranca per a rendir homenatge a la història de la Mare de Déu. Amb aquestes es pretén fer una exposició a tall de devoció per ella i de reconeixement a totes les majoralies que han passat per ella al llarg dels anys i han fet possible aquesta celebració.

Ara, amb totes les fotografies acollides per l’Oficina de Turisme i digitalitzades, s’han contat més de 300, un gran nombre d’imatges que farà recordar la festivitat de la Mare de Déu del Llosar dels últims 35 anys. Ara com ara, aquestes fotografies ja formen part de l’arxiu fotogràfic vilafranquí de la Mare de Déu. Ara toca seleccionar-les i classificar-les per al muntatge de l’exposició que tindrà lloc el pròxim 24 d’agost en la casa de la verge.

Des de la majoralia d’enguany han informat que es continuarà recollint imatges, ja que volen que aquesta siga una exposició viva i tan completa com siga possible. A més, han agraït a tota la gent que ha col·laborat portant fotos, i a l’Oficina de Turisme de Vilafranca pel treball de recaptació i digitalització d’aquestes.