La Llum de les Imatges supera els 20.000 visitants a Catí, Culla, Benicarló i Vinaròs

918
La Llum de les Imatges
PUBLICITAT
La Llum de les Imatges
La Llum de les Imatges

L’exposició de La Llum de les Imatges ‘ Pulchra Magistri . L’esplendor del Maestrat a Castelló ‘, que es desenvolupa en quatre poblacions castellonenques – Vinaròs , Benicarló , Culla i Catí – , ha rebut durant el mes de febrer un total de 8.345 visitants , xifra amb la qual superen les 20.000 entrades des de la seva inauguració el passat 11 de desembre.

La mostra exhibeix 302 obres d’art , entre pintures , orfebreria , teixits , documents i escultures , que integraran l’itinerari artístic a través de les diferents seus arquitectòniques , que han estat restaurades per a l’ocasió . Només a l’església arxiprestal de Vinaròs es van registrar 452 entrades el cap de setmana coincidint amb la festivitat del Carnaval .

Totes les seus de ‘ Pulchra Magistri ‘ mostren la importància estratègica del Maestrat al llarg de la història , i tornen a mostrar la seva concepció originària gràcies a la intervenció de La Llum de les Imatges Edificis que albergaran les obres d’art que donen a conèixer el desenvolupament evolutiu de l’art de la zona del Maestrat , que parteix des del món de l’Antiguitat i les primeres civilitzacions fins a començaments del segle XX .

No obstant això , l’exposició neix amb la voluntat de recuperar el valor d’aquest territori com a lloc d’intercanvi i filtre artístic , i reuneix tot tipus de manifestacions artístiques que es trobaven disperses en diferents centres expositius , com el Museu del Prado , el Museu Arqueològic Nacional , la Reial Acadèmia de Sant Fernando , a Madrid , el Museu Nacional d’Art de Catalunya i el Museu Frederic Marès , a Barcelona , el Museu Nacional de Ceràmica González Martí de València , i que estan obtenint una àmplia resposta del públic .
L’horari de la mostra és de dimarts a diumenge , a les seus de Benicarló i Vinaròs , de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.00 hores , ia les seus de Culla i Catí , de 10.00 a 14.00 hores i de 15.30 a 19.00 hores . Visites guiades i tallers didàctics , amb reserva prèvia. Dilluns tancat , excepte festius i vigílies de festius . Informació i reserves : tel . 902.330.370 . reservas@laluzdelasimagenes.com ; www.laluzdelasimagenes.es .