David Garcia Puig encapçala la llista del PSPV a Benassal

472
PUBLICITAT

Els socialistes de Benassal trien a David García Puig com a candidat a l’alcaldia en una llista en la qual se sumen persones compromeses amb el municipi, amb el projecte socialista i amb capacitat de treball per aconseguir el canvi de govern que necessita la localitat. El projecte socialista per Benassal aposta per desenvolupar mesures socials que impulsen la qualitat de vida que els veïns i veïenes es mereixen. Les mesures concretes es recolliran en el programa electoral en què ja està treballant l’equip liderat per García Puig i que es centraran en educació i sanitat.

El candidat socialista a l’alcaldia destaca que “el futur de Benassal ha de seguir recolzant-se en projectes turístics i culturals, però que ajuden a aconseguir la qualitat de vida que tots i totes ens mereixem”. García Puig argumenta que els ciutadans “paguen uns impostos molt elevats que no es corresponen amb els serveis bàsics que després reben”. Per aquest motiu, la proposta socialista per al nou govern passa per impulsar mesures socials que ajuden a “assolir la qualitat de vida que ens mereixem”.

Al costat de David García Puig, que el 2011 ocupava el número 3 de la candidatura, repeteixen Rafael Fuentes i Carmen Maria García. La candidatura municipal es completa amb la presència d’Elia García, Sergio Pallarés, José Antonio Segarra, Maria Carmen Ramos, Joan Batiste Martínez i Aida Ferreres. Tots ells vinculats a associacions que treballen al llarg de l’any a Benassal, com l’Associació de Dones del Maestrat, la UD Benassal, el Grup d’amics i amigues per a la recuperació de l’Escola del Canto, associacions taurines, associació infantil o Club de Muntanya, entre d’altres.

Candidatura:

1-David Garcia Puig
2-Elia Garcia Colom
3-Sergio Pallares Falco
4-Carmen Maria Garcia Colom
5-Rafael Fco Fuentes Garcia
6-Jose Antonio Segarra Solsona
7-Maria Carmen Ramos Diaz
8-Joan Martinez Senmarti
9-Aida Ferreres Senmarti