La Lliga Castelló Nord lliurarà els premis finals el dia 30 a les 19.30h a la Diputació de Castelló

461

-Les competicions han sumat 5.300 participants en les proves de Borriol, Atzeneta del Maestrat, Vall d’Alba, Benassal, La Serra d’En Galceran, Vistabella, Catí i Vilafranca.

-Hi Haurà un reconeixement especial per als “finishers” que han completat 6 de les 8 proves.

La Lliga Castelló Nord de Curses per Muntanya entregarà els seus premis el divendres dia 30. Serà a les 19.30h a la sala de recepcions de la Diputació de Castelló, que és el patrocinador principal de la competició. En el lliurament de guardons es reconeixerà als vencedors absoluts en categoria masculina i femenina: Albert Ferrer i Maria Eugenia Inturias.

En cateogría masculina Albert Ferrer ha superat a Carlos Medina i Álex Marín. En la femenina Maria Eugenia Inturias s’ha imposat a Sonia Mundina i Patry Barreda.

A més es lliuraran els premis de totes les categories, incloent les cadets i juvenils que s’han estrenat aquest any per afavorir la incorporació de nous corredors a les curses de muntanya

Així mateix es lliuraran els reconeixements als “finishers”, gairebé 200 corredors que han completat un mínim de sis carreres de les vuit que componen la Lliga Nord.

La Lliga es disputa a Borriol, Atzeneta del Maestrat, Vall d’Alba, Benassal, la Serra d’En Galceran, Vistabella, Catí i Vilafranca. Es tracta de proves amb més de 20 quilòmetres de recorregut i desnivells que arriben a superar els 1.000 metres. Aquest any la prova de Vistabella va formar part del calendari de la Copa d’Espanya.

Els organitzadors han valorat l’impacte que suposa per als municipis l’arribada de més de 500 corredors de mitjana, encara que hi ha carreres que arriben a superar els 1.000 participants.

-Equips

A l’acte també es lliuraran els premis als millors equips -patrocinat per Seat Acte Esteller-, que han competit en les diferents carreres. Aquest any el Maestrat Canyero s Bar ha estat l’equip vencedor amb més de 1000 punts, superant al Mur i Castell i el Club de Vistabella.