La Lliga Castelló Nord es vesteix de curt a Borriol

680
PUBLICITAT
-La localitat acull la presentació provincial del calendari de competicions que arrenca demà mateix

-Borriol, Atzeneta del Maestrat, Vall d’Alba, Benassal, La Serra d’En Galceran, Vistabella, Catí i Vilafranca conformen el calendari de proves.
-Vall d’Alba oferirà un recorregut més atractiu amb 25km i 850m de desnivell
-La Diputació de Castelló i Muntanyes de Castelló patrocinen la competició. Auto Esteller dóna suport a la competició per equips.

El saló d’actes de l’Ajuntament de Borriol va acollir en la vesprada nit de divendres la presentació de la Lliga Nord de Curses de Muntanya, amb el patrocini de la Diputació de Castelló i Muntanyes de Castelló i Auto Esteller en la categoria de clubs .

A l’acte van estar presents membres del Club La Pedrera de Borriol, que organitza la primera prova que es celebrà el diumenge, membres de la resta de clubs organitzadors i representants municipals de les respectives poblacions, encapçalats per l’alcalde de Borriol, Silverio Tena i el diputat provincial, també regidor de Borriol, Iban Pauner. No van faltar a la cita els vencedors l’any passat en categoria maculina i femenina: Albert Ferrer i Maria Eugenia Inturias.

L’any passat gairebé 5.500 corredors van prendre la sortida en les diferents proves. L’objectiu d’aquest any és arribar a aquest nombre d’inscrits. La Lliga atrau als pobles de l’interior de la província a milers de persones.

La Lliga premia els “finishers” que competeixen, almenys, en 6 de les 8 proves i també als millors equips que completen la competició.

Un any més Borriol, Atzeneta, Vall d’Alba, Benassal, La Serra d’En Galceran, Vistabella, Catí i Vilafranca conformen el calendari.

El diumenge 21 de febrer la XVIII Marxa a Peu de Borriol, amb 25 km i 1.100 metres de desnivell obria la competició. Seguirà el 2 d’abril Atzeneta amb la Pujada a la Nevera de 27.5 km i 1.100 metres de desnivell.

Una de les novetats més destacades arribarà a la prova de la Vall d’Alba, el 4 de juny. La XII Volta de Muntanya comptarà amb 25 quilòmetres i 850 metres de desnivell, el que suposa un increment en la distància i la duresa de la mateixa.

El 26 de juny la XII Cursa Font de Vida de Benassal traslladarà la Lliga a l’Alt Maestrat amb 21 km de recorregut i 900 metres de desnivell.

El 23 de juliol La Serra d’En Galceran oferirà la XVIII Volta a Peu amb 21 km i 1.100 metres de desnivell.

Per segon any consecutiu Vistabella del Maestrat organitzarà una prova per a la Copa d’Espanya. La prova que tindrà lloc el 7 d’agost amb 28 km i 1500 metres de desnivell serà puntuable per a la Lliga i la Copa nacional.

Catí serà la penúltima prova. Els corredors tenen una cita l’11 de setembre amb un traçat de 20 km i 1100 metres de desnivell. Finalment la carretera Entreparets de Vilafranca tancarà la competició el 25 de setembre amb 25 quilòmetres i 900 metres de desnivell.

-Novetats

Aquest any s’incorpora la categoria promeses. La Lliga aposta pel planter i per això l’any passat ja es van incorporar les categories cadet i juvenil.

PRESENTACIÓ LLIGA, FOTO SERGIO VALERO (3)

PRESENTACIÓ LLIGA, FOTO SERGIO VALERO

PRESENTACIÓ LLIGA, FOTO SERGIO VALERO (2)