La literatura infantil protagonista de la fira ‘Entendre la Història’ de Benassal

68
PUBLICITAT

La plaça de l’Ajuntament de Benassal va acollir el dissabte una nova proposta cultural que posava a la literatura infantil en el centre d’atenció. La fira ‘Entendre la Història’ va permetre a menors i adults conéixer aportacions literàries innovadores, així com participar en diferents tallers durant tot el matí.

La fira va comptar amb parades de la llibreria Argot i de les editorials Somos Libros i La Pajarita Roja. Miguel Alayrach va oferir un contacontes i els xiquets i xiquetes van poder participar en una gimcana sobre el Rei Neptú. I durant tot el matí es va habilitar una zona on es van realitzar manualitats històriques o el passaport ‘La Vuelta el Mundo en 80 días’ a l’estil Willy Fog.

Tampoc van faltar les presentacions literàries de mà de l’escriptora Luciana Reis i l’editorial Unaria Edicions. Així mateix, la fotògrafa especialitzada en retrat artístic, Georgia Iordache, va dur a terme el taller ‘Passat i futur de la fotografia’.

Cal indicar que la fira ‘Entendre la Històra’ de Benassal, realitzada amb l’objectiu d’oferir oportunitats d’oci i culturals a les famílies, es va emmarcar dins del Programa Corresponsables del Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya, i va comptar amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Benassal.