La junta general d’accionistes de Carns de Morella canvia el consell d’administració

101
PUBLICITAT

Es tracta d’una empresa amb més de 80 socis i sòcies que han de ratificar la proposta del nou consell d’administració a l’assemblea general

La situació de l’empresa és molt delicada amb un gran deute i quasi cap benefici

El passat divendres es va reunir la junta general d’accionistes de Carns de Morella per a aprovar els comptes anuals de l’empresa i proposar un nou consell d’administració. A partir d’ara, el consell estarà format per Bernabé Sangüesa, Javier Amela, Ana Belén Soro, Diego Boix, Julio Tena, Marc Boix, Jesús Ortí i Rhamsés Ripollés.
Es tracta d’una entitat propietat majoritària, amb més del 71%, del Centre Integrat de Serveis Econòmics (CISE), però amb uns 80 socis i sòcies amb poques accions. Este matí s’ha aprovat la proposta a l’assemblea general. Esta empresa té un deute amb entitats financeres que supera els 600.000 euros i una situació que genera pèrdues d’entre 60.000 i 80.000 euros anuals. A banda del milió d’euros que l’Ajuntament de Morella ja ha invertit en el complex per a evitar la seua fi, ara el nou consell  haurà de decidir com afrontar la situació financera de l’empresa, ja que la situació actual és inviable.
“El primer pas serà intentar fer que funcione l’empresa, almenys per a no generar pèrdues que afecten l’estabilitat de la resta d’empreses i del consistori” ha destacat l’alcalde de Morella i president de CISE, Bernabé Sangüesa. A més, ha afegit que “en el cas que no es revertisca la situació, es proposarien altres opcions i, arribats a este punt, volem que siga el poble de Morella qui decidisca quin és el futur d’esta empresa”. “Actualment, no podem assumir un cost anual d’este calibre que arrastra al CISE i l’Ajuntament de Morella” ha explicat l’edil. Finalment, ha recalcat “la necessitat de solucionar este gran problema econòmic per al consistori”.