La joventut de l’Alt Maestrat no para ni confinada ni en vacances

643
PUBLICITAT

-L’àrea de Joventut de la Mancomunitat Alt Maestrat ha estat molt activa durant el període de confinament i ha estat present per detectar possibles necessitats

Mitjançant les xarxes socials, el servei de Joventut de la Mancomunitat Alt Maestrat ha oferit alternatives d’oci educatiu, amb diverses activitats, la majoria relacionades amb la realitat del territori. Aquestes, s’han creat amb la participació dels i les joves de la zona. És a dir, els mateixos interessats llançaven les propostes i des de l’àrea de Joventut es portaven a terme i adaptaven al format digital.

També es va iniciar un punt d’informació juvenil, per tal que els interessats conegueren els recursos que estan al seu abast i facilitar un acompanyament en la presa de decisions amb relació a la temàtica que es tractava en cada moment, que giraven al voltant de: informació, participació i formació.

A més, segons ha indicat Elia Calvo, tècnica responsable de l’àrea, ha sigut important el seguiment de les persones usuàries i la creació de vincles, ja que el col·lectiu juvenil s’ha vist afectat pel confinament. Per tant, el contacte directe ha sigut constant i ha sigut també la mateixa joventut qui ha manifestat la seua necessitat d’expressar-se i tenir una distracció que comportara una comunicació amb altres persones de la zona.

Des de l’àrea de Joventut, també s’han dedicat a estructurar i donar forma al pla de joventut territorial on, de manera participativa, s’establiran les línies d’actuació tenint en compte les necessitats de les persones joves que viuen als municipis que formen la mancomunitat.

La Mancomunitat Alt Maestrat ja ofereix atenció personalitzada amb cita prèvia. Així, el telèfon d’atenció tant per a demanar cita com per a realitzar consultes és el 622 56 15 10.