La joventut de l’Alt Maestrat col·labora per a millorar el futur dels joves a Castelló

746
Jocs a Castellfort
PUBLICITAT

Els i les joves de la Mancomunitat Alt Maestrat han participat en la reunió d’hivern de Corresponsals del Nord a Castellfort, treballant al costat de companys i companyes de la comarca dels Ports i de la zona d’Alcalà-Alcossebre per a compartir experiències i elaborar propostes que milloren el futur de la joventut a l’interior de Castelló.

El desenvolupament de la trobada ha estat marcat pel treball en comissions, on s’organitzen per a donar visibilitat a la figura de Corresponsal i on elaboren propostes de millora per al futur de la joventut. També hi ha hagut temps per a realitzar jocs d’equip, compartir experiències i avaluar la jornada. D’aquesta manera, es van reprendre les propostes pendents de les últimes reunions, tant personals com per videoconferència, per a donar continuïtat a les accions elaborades.

El programa Corresponsal Nord sorgeix de la necessitat de crear una xarxa de joves del territori on els i les participants manifesten l’interès per a compartir i crear accions conjuntes en els diferents territoris de la zona nord de la província de Castelló. El programa se centra en la informació i la dinamització juvenil per a fomentar el treball entre iguals i la participació juvenil on els propis joves assumeixen un rol protagonista i actiu.