La IV edició de la Fira de la Caça, acte destacat de l’agenda del cap de setmana a Morella

61

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Els dies 27 i 28 de maig, Morella està carregada d’activitats. Així, la IV edició de la Fira de la Caça, la inauguració de l’exposició La nit dels Ports de Imaginària, el XI Torneig Aleví Bàsquet Ciutat de Morella, la presentació del llibre Relatos para Muskaan i la projecció de la pel·lícula La la land. La ciudad de las estrellas són les demés activitats que es poden gaudir a Morella.

Així, el dissabte s’inaugura la IV Fira de la Caça que compta amb expositors d’articles i animals d’aquesta disciplina. A més, destaca l’exhibició de caça Sant Humberto, una modalitat de caça de perdiu el dissabte a les 17.30 hores al prat de l’Albereda. Aquest dissabte també té lloc la presentació del llibre Relatos para Muskaan i col·loqui sobre la igualtat d’oportunitats i tracte entre homes i dones. A més, a les 19.00 hores, el grup fotogràfic Alberedes 52 inaugura l’exposició La nit dels Ports a les Sales Gòtiques de l’ajuntament. Finalment, el dissabte a les 10.00 hores comença el XI Torneig Aleví Bàsquet Ciutat de Morella amb la participació del Tau Ceràmica Morella Els Ports, el C.B. Vinaròs, el Nou Bàsquet Femení i el Vila-real B.C.

El diumenge continua la Fira de la Caça amb activitats durant tot el dia com el tir en arc o tir virtual a l’Espai Firal. A més, a les 19.00 hores, el teatre municipal projecta la pel·lícula La la land. La ciudad de las estrellas.