La iniciativa Eco Rallye Solidari recapta 1.000 quilos
de menjar per al Banc d’Aliments de Castelló

381
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Eco Rallye Renomar de la Comunitat Valenciana

El Comitè Organitzador de l’Eco Rallye Renomar de la Comunitat Valenciana ha realitzat aquest matí el lliurament del xec per valor de 1.000 quilos de menjar recaptats a través del projecte Eco Ral·li Solidari, una iniciativa que s’ha dut a terme un any més coincidint amb la celebració prova castellonenca i que té com a objectiu convertir l’eficiència en aliments. Aquesta edició ha comptat amb l’expilot mundialista Luis Climent i el pluricampió autonòmic de ral·lis Víctor Buades com a ambaixadors d’excepció.

La donació, que ha tingut lloc a les instal·lacions del Banc d’Aliments de Castelló, ha comptat amb la presència del president, Santiago Miralles; els propis Climent i Buades; i el president del Comitè Organitzador de l’Eco Ral·li Renomar de la Comunitat Valenciana, Fernando Lobón.

Els pilots valencians, que van prendre la sortida a bord d’un Lexus 250h, van signar una magnífica actuació adjudicant-se una primera posició a la categoria de models híbrids, fet que s’ha traduït en un total de 1.000 quilos de menjar recaptats.

Tant Climent com Buades han demostrat una implicació profunda per la tasca del Banc d’Aliments de Castelló durant la visita realitzada aquest matí i no han dubtat a mostrar el seu interès per conèixer de primera mà l’activitat que l’ONG desenvolupa a la capital de la Plana.

“Per Víctor i per mi ha estat un autèntic plaer i un orgull haver format part d’aquest projecte solidari i haver pogut fer efectiva aquesta ajuda al Banc d’Aliments de Castelló”, ha declarat Climent. “Realitzen una gran tasca a la província que avui, a més, hem pogut conèixer des de dins”.

Per part seva, els voluntaris del Banc d’Aliments s’han mostrat encantats d’haver estat els receptors d’aquesta iniciativa. “No podem més que agrair la implicació de l’Eco Ral·li Renomar de la Comunitat Valenciana un any més” ha expressat el president de l’associació, Santiago Miralles. “En aquesta època tan difícil tota donació que es faci és essencial, perquè va directament adreçada a la gent que més ho necessita”.

El president del comitè Organitzador de la competició, Fernando Lobón, ha volgut destacar que “un any més hem pogut dur a terme aquesta bonica iniciativa que per a nosaltres té el doble objectiu de transmetre un missatge de sostenibilitat i també deixar a més una empremta social a la província”.

Kia Automoción Cano, l’Ajuntament de Castelló, la Diputació Provincial, la Generalitat Valenciana i Renomar encapçalen la llista de patrocinadors principals de l’Eco Ral·li Renomar de la Comunitat Valenciana 2022, en la qual també figuren altres empreses i institucions com Acciona Energía, bp España, myRecarga, Circutor, Mahle, El Corte Inglés, el Patronat d’Esports de Castelló, l’Ajuntament d’Orpesa, l’Ajuntament de Morella o l’Ajuntament d’Onda. Tota la informació de la prova així com els comunicats de premsa estan disponibles a www.ecorallyecv.com ia Newspress Espanya.