La imatge del Dia de la Província enalteix l’Arquer de la Valltorta

110
La imatge del Dia de la Província enalteix l’Arquer de la Valltorta
La imatge del Dia de la Província enalteix l’Arquer de la Valltorta

La imatge del Dia de la Província, que la Diputació celebrarà dissabte que ve 3 de març, enaltirà l’Arquer de la Valltorta com a emblema identitari dels 135 municipis de Castelló. Ha sigut l’estudi castellonenc JuárezCasanova, guanyador de la trucada a projecte realitzada pel Govern Provincial, el que signa aquest disseny net i càlid que associa els seus colors i formes al clima mediterrani de la província de Castelló.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha presentat aquesta imatge després de reunir-se amb els seus creadors. “Presentem un cartell que destil•la a la perfecció l’essència del que volem representar en el Dia de la Província. Un dia per a sentir-nos profundament orgullosos de ser de Castelló”.

En aqueix sentit, el president ha assegurat que “la creativitat del cartell que ens acompanya enguany compleix amb l’objectiu que ens marquem tots els anys de la mà dels creatius de la nostra terra. Ve a marcar aqueix caràcter mediterrani, ve a conjugar la força de l’Arquer, emblema del Dia de la Província, amb una ambientació en la qual tots els pobles, els 135 pobles de la província puguen veure’s representats”.