La IIIa edició de les Jornades Gastronòmiques ‘Abrasa’m’ arriba a Ares

104
PUBLICITAT

Aquest cap de setmana, Ares del Maestrat inaugurarà ‘Abrasa’m’, les III Jornades Gastronòmiques A La Brasa i es podrà gaudir d’una àmplia programació.

El dissabte, 21 d’octubre, s’obriràn les jornades amb el Molí del Sòl de la Costa, que tornarà a estar en funcionament i a moldre. Després, es farà un taller de realització de ‘coc’ en el qual s’innovarà en les diferents maneres de fer-lo. Seguidament, el diumenge 22 d’octubre, es podrà gaudir del concert de Jesús Gallardo, músic de jazz, al Museu de la Cova del Castell. Totes aquestes activitats seran gratuïtes.

Així mateix, el dissabte següent, dia 28, el Mesón el Coll oferirà esmorzars a la brasa. Cal reservar al 964443088. A la nit, serà l’Hotel d’Ares el que presentarà el ‘coc’ amb el menú del Maestrat. A més, també es podrà gaudir d’una ‘parrillada’ de carn amb pataques i salses. El preu del menú és de 21€, amb vi i postres inclosos. Els més menuts també podran tastar el menú infantil, amb llonganisses i pataques, per 8€. Per a reservar taula cal cridar al 964070816.