La II Escola de la tardor a Morella ha sigut un èxit

107
  • Aquest congrés ha estat emmarcat dins de les activitats que es realitzen a Morella com a Capital de la Muntanya Espanyola 2019
  • Durant tres dies s’han explicat diferents casos de dones professionals en el món rural

La II Escola de la tardor celebrada a Morella ha sigut un èxit de participació amb més de 70 dones de manera presencial i més de 60 a través de l’streaming. Així, totes les conferències, taules redones i activitats han comptat amb molta gent per a visibilitzar els problemes de les dones en el món rural, així com buscar noves oportunitats per al territori. Cal destacar que les ponències han sigut variades i han participat professionals de diferents àmbits de manera que hi ha hagut treballadores del camp, així com empresàries. Així, l’Escola de la tardor ha estat emmarcada dins de les activitats que es realitzen a Morella com a Capital de la Muntanya Espanyola 2019.

La regidora d’Igualtat, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “han sigut unes jornades molt participatives tant de les dones que han vingut fins a Morella, com les morellanes que s’han apropat a les diferents xerrades i activitats”. L’edil ha assenyalat que “les zones rurals ja tenen dificultats pròpies de la zona, s’accentuen en els casos de les dones i amb l’Escola de la tardor també es busquen oportunitats per a revertir aquestos problemes”. Mari Carmen ha donat “l’enhorabona a les organitzadores de l’Escola de la tardor per la seua implicació i treball en aquest projecte, el qual té les portes de Morella obertes per a celebrar més edicions”.

Cal recordar que al mes de novembre de l’any 2017 Morella va albergar la I Escola de Tardor amb més de 90 dones participants sota el lema Economia verda, noves ruralitats des d’un enfocament de gènere. En aquesta segona edició han sigut un total de 142 dones inscrites amb la novetat que moltes han pogut seguir les xerrades i conferències a través de l’streaming per internet.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA