La I Enduro MTB Morella Singletracks serà el primer campionat d’enduro de la Comunitat Valenciana

437
Morella Single Tracks
PUBLICITAT

Morella Single Tracks
Morella Single Tracks
-Nota de premsa-

La I Enduro MTB Morella singletracks es convertirà en la primera prova d’aquesta modalitat que es dispute en sòl valencià amb el reconeixement de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana. Després de les reunions mantingudes a València i de la modificació d’algun tram del circuit per adaptar-lo al reglament de l’Open d’Espanya Enduro 2014, s’ha aconseguit l’objectiu de ser pioners en aquesta disciplina.

Aquesta prova tindrà lloc els dies 4 i 5 d’octubre i ja està despertant una gran expectació. La I Enduro MTB Morella Singletracks combinarà l’esport amb el patrimoni de la ciutat, com ara el descens que es realitzarà des del més alt del castell, i els seus paisatges tan idonis per a la pràctica de l’enduro. Prova d’això són alguns dels espectaculars tràilers que s’estan llançant a les xarxes socials i que estan tenint milers de reproduccions.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Morella, Amadeu Bordàs, destacava que “estem organitzant una prova molt important i ser la primera competició que es disputa en aquesta modalitat a la Comunitat Valenciana ajuda a les nostres aspiracions, que no són altres que convertir la Enduro Race Morella singletracks en un referent de l’enduro a nivell nacional”. A més, afegeix que “s’està treballant per fer una competició espectacular amb descensos pel nucli urbà, com el del més alt del castell, i recorreguts cronometrats per senda, que faran que Morella respire un gran ambient biker el primer cap de setmana d’octubre”. Finalment, Bordàs explicava que “el projecte Morella Singletracks va néixer fa un any i ja compta amb una important trajectòria, repercussió i organització d’esdeveniments, com la Mediterranean Xtrem, i esperem que posicione Morella com una gran ciutat per a la pràctica de la BTT”.

D’aquesta manera, el 4 i 5 d’octubre, els aficionats al MTB més lúdic i autèntic tenen una cita inexcusable a Morella. El circuit programat serà una mostra de l’enorme domini dedicat a l’enduro i al all mountain que constitueix la zona. A més, la primera especial tindrà per escenari la joia medieval que representa el nucli urbà de Morella, descendint 200 m. de desnivell des del cim del seu castell fins a l’exterior del recinte emmurallat. Amb això, tant bikers com visitants podran gaudir d’un dels pobles més bonics d’Espanya des de la perspectiva més espectacular. El cap de setmana serà una festa de la bicicleta, on també els més menuts tindran el seu espai amb activitats dissabte i diumenge. La celebració d’aquesta competició, juntament amb la de la Mediterranean Xtrem, suposa la confirmació de Morella com a destinació de referència dins del BTT a nivell nacional.