La Guàrdia Civil allibera a una dona de 91 anys retinguda pel seu net a un mas de Serratella

932
PUBLICITAT

Agents de la Guàrdia Civil han alliberat a una dona de 91 anys que estava sent retinguda pel seu nét en una masia de la Sarratella, a Castelló. L’home, de 30 anys, presumptament es trobava armat amb un ganivet i impedia l’entrada a la casa, a la qual finalment va acabar calant foc. Els efectius, després d’alliberar a la dona i reduir a l’home, que pateix trastorn bipolar, van aconseguir sufocar les flames.

Segons ha informat la Comandància de Castelló en un comunicat, els fets han succeït aquest dimecres. Un avís al 112 ha alertat que una persona, amb trastorn bipolar i en un estat “molt agressiu”, es trobava en un habitatge unifamiliar a la localitat de la Sarratella.

Fins al lloc es van traslladar diverses patrulles de la Guàrdia Civil que van comprovar que es tractava d’una masia aïllada, on en home de 30 anys s’havia tancat a l’habitatge juntament amb la seva àvia. L’home estava armat amb un ganivet, llançava objectes des de la finestra i trencava vidres, alhora que impidía l’entrada dels agents en obstruir l’accés amb material mobiliari.

Posteriorment, el nét va calar foc a l’habitatge, pel que va ser necessària l’actuació dels guàrdies civils, que, després de forçar la porta d’entrada, van alliberar a l’anciana i van reduir al nét. A continuació, van sufocar l’incendi.

La persona reduïda, després de ser atesa pels serveis mèdics, ha quedat ingressada en el mòdul de Psiquiatria de l’Hospital Provincial de Castelló. L’actuació ha estat realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de la Companyia de Castelló.