La Generalitat posa en marxa el tràmit online de llicències de caça i pesca

606
18.05.22_Presentacion_online_licencias_caza_pesca_2
PUBLICITAT

El director general de Medi Natural i Avaluació Ambiental, Antoni Marzo, ha presentat la nova aplicació informàtica elaborada per la Direcció General de Tecnologies de la informació i les Comunicacions seguint les directrius marcades per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per a la tramitació online de les llicències de caça i pesca de la Comunitat Valenciana.

Totes les persones ja inscrites en el Registre de Caçadors i Pescadors de la Comunitat Valenciana podran renovar les seues llicències de Caça i Pesca Continental, a través de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil amb connexió a Internet d’una forma senzilla i segura, sense esperes i amb una targeta de dèbit o crèdit.

Per a sol·licitar la renovació de la llicència, els interessats només necessitaran introduir el NIF/NIE, els cognoms, la data de naixement i una adreça de correu electrònic.

Una vegada realitzat este tràmit, cal descarregar la llicència en format Pdf des de la mateixa aplicació per a poder imprimir-la posteriorment. A partir d’eixe moment., una vegada finalitzat este procés es rep un correu electrònic amb la seua llicència de caça i pesca continental renovada.

Les llicències que poden ser renovades per mitjà d’este nou tràmit online són les de caça amb armes i sense armes, dules de gossos, pesca continental, interautonòmica de caça i interautonòmica de pesca.

Durant l’acte de presentació, el director general de Medi Natural, Antoni Marzo, ha assenyalat la importància d’este nou element de tramitació telemàtica “que agilitzarà de manera important els tràmits que han de dur-se a terme per a la renovació de llicències de caça i pesca”.

És necessari recordar que només podran dur a terme el tràmit online les persones que ja hagen tingut anteriorment llicència a la Comunitat Valenciana o hagen superat el curs d’habilitació corresponent per a obtindre la llicència de caça. Tots aquells que vullguen tramitar la seua llicència per primera vegada hauran de fer-ho seguint les vies habituals.

En la Comunitat Valenciana s’expedixen cada any unes 45.000 llicències de Caça i Pesca Continental, de les que 40.000 són renovacions i 5.000 noves llicències.

Per a major informació es pot consultar la pàgina web de la Generalitat.