La Generalitat destina 600.000 euros per a l’exhumació de víctimes desaparegudes durant la Guerra Civil i la dictadura franquista

125
Logo GVA
PUBLICITAT

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica destina un total de 600.000 euros als treballs de localització, verificació, delimitació de fosses, exhumació, estudi antropològic, custòdia i reinhumació de les víctimes desaparegudes durant la Guerra Civil i la dictadura franquista durant 2023.

Les ajudes estan destinades a les actuacions que duen a terme ajuntaments, mancomunitats i entitats i associacions sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana.

Els projectes presentats podran comprendre totes o només algunes de les fases referides i només s’admetrà una única sol·licitud per cadascuna de les entitats i les associacions sense ànim de lucre i les entitats locals de la Comunitat Valenciana, amb independència que cada entitat o organització sol·licitant puga desenvolupar una o diverses actuacions subvencionables en l’àmbit d’aquesta convocatòria.

La quantia d’aquesta convocatòria se suma a la del mes de febrer passat, amb un import de 150.000 euros.

Les sol·licituds es presentaran únicament per via telemàtica entre el 15 de juny i el pròxim 29 de juny, a través de la seu electrònica de la Generalitat en l’enllaç següent.

Les bases de la convocatòria de subvencions ixen publicades aquest dimecres en el DOGV. Més informació ací