La Generalitat destina 120.000 euros a la Fàbrica Giner

224

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

L’Agència Valenciana del Turisme destinarà prop de 120.000 euros per a la conservació d’aquest centre per part del consistori local

El Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana del Turisme i l’Ajuntament de Morella pel qual s’autoritza l’encomana de gestió per al manteniment del complex Fàbrica de Giner al municipi.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat destinarà 119.183,81 euros perquè l’Ajuntament de Morella dugue a terme les actuacions per al desenvolupament de l’actuació de reparació i conservació del complex Fàbrica de Giner a la localitat durant 2017.

L’objecte d’aquest compromís és vetllar per la conservació, reparació, manteniment i neteja de tots els elements construïts i zones comunes de l’esmentat complex; manteniment dels cartells de senyalització i explicatius existents a l’interior del mateix; la retirada dels elements deteriorats i que no siguen susceptibles de reparació; així com qualsevol altra acció necessària per al manteniment del complex, especialment allò que puga afectar la seguretat dels usuaris o que puga ocasionar algun perjudici al medi ambient.

El complex Fàbrica de Giner-Maria del Collet és propietat de la Generalitat, adscrit a l’Agència Valenciana del Turisme. Per resolució de 7 de juny de 2016 el Ajuntament de Morella està autoritzat a l’ocupació temporal d’alguns dels béns del complex, com l’alberg juvenil, el parc multiaventura Saltapins i la piscina, entre d’altres.