La Generalitat dedicarà 3 milions d’euros per a la reactivació industrial dels Ports

727
Visita del Conseller a Vilafranca
PUBLICITAT

-Nota de l’Ajuntament de Vilafranca-

-El regidor de Comerç i Indústria de Vilafranca, Francesc Monfort, anuncia la posada en marxa de la Taula per a la Recuperació Industrial i Sectors Econòmics

La Generalitat Valenciana, mitjançant la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, activarà un pla dotat amb 3 milions d’euros per a la reactivació i consolidació industrial de la comarca dels Ports. Els diners s’inclouran dins dels pressupostos de la Generalitat per al 2016.

Així ho ha anunciat el regidor de Comerç, Agricultura i Indústria de l’Ajuntament de Vilafranca, Francesc Monfort. El pla inclou també la posada en marxa de la Taula per a la Recuperació Industrial i Sectors Econòmics per coordinar les accions a desenvolupar.

El regidor de Comerç, Agricultura i Indústria ha indicat que el pla de reactivació industrial donarà suport a la renovació de maquinària i tecnologia en les empreses, la creació de noves empreses, el manteniment i consolidació de llocs de treball o les inversions que ajuden a desenvolupar els sectors productius.

Així mateix s’apostarà també per donar suport al finançament d’empreses amb dificultats. Monfort ha apuntat que el pla és el resultat de la visita del conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, que el passat mes de setembre es va reunir amb els sectors productius de la comarca a Vilafranca.

L’edil de Comerç ha insistit que les inversions van destinades als sectors econòmics i productius de la zona, amb l’objectiu de donar vigor a l’activitat econòmica als pobles de l’interior.