La Generalitat concedeix a Morella una oficina Prop

747
Reunió entre Rhamsés Ripollés i Manuel Alcaraz
PUBLICITAT

-Nota de premsa de la Generalitat Valenciana –

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha anunciat que Morella “comptarà amb una nova oficina PROP d’atenció al ciutadà a la localitat per facilitar tràmits i evitar desplaçaments als veïns de Morella i les comarques més pròximes” .

El conseller ha fet aquestes declaracions després de la reunió que ha mantingut amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, trobada en la qual han posat en comú temes d’interès per a tots dos departaments.

Alcaraz ha valorat positivament aquesta trobada i ha qualificat de “estratègica” la proposta de posar en marxa un PROP a Morella, “com a capital del nord interior de la Comunitat”.

La Conselleria de Transparència i l’Ajuntament de Morella treballaran de forma coordinada per iniciar els tràmits que facilitin la instal·lació de l’oficina PROP a Morella, nou punt d’atenció ciutadana que prestarà servei directe a 30.000 ciutadans de les comarques dels Ports, l’Alt i Baix Maestrat i Alcalatén.

D’una banda, Transparència facilitarà els serveis tècnics, personal i formació, mentre que l’Ajuntament de Morella proporcionarà l’espai físic necessari que possibilitarà la posada en marxa de l’oficina de Morella.

Alcaraz ha indicat que la fórmula de treball per posar en marxa un PROP en col·laboració amb els ajuntaments “és molt satisfactòria”, atès que és un mecanisme que “ens permet seguir avançant en la cohesió de la nostra Comunitat”, ha afegit.

El conseller ha explicat que estem completant el mapa territorial dels PROP a la Comunitat, “s’ha obert el de Llíria i abans que acabi l’any comptarem amb les oficines PROP d’Alcoi i Dénia, a més de continuar ampliant els serveis que es presten en grans ciutats com Alacant o Elx “, ha afirmat el conseller.

El conseller ha manifestat que les oficines PROP “són una eina de proximitat que contribueixen a facilitar la vida ordinària dels ciutadans, evitant desplaçaments innecessaris per realitzar gestions o per rebre informació”.

Per la seva banda, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha agraït la proposta de la Conselleria “per apropar tots els serveis de la Generalitat als municipis, especialment al nord de Castelló”.

L’alcalde de Morella ha assenyalat al seu torn que és “molt positiu que puguem tenir una oficina PROP a la localitat, el que serà una realitat més aviat que tard, gràcies a la col·laboració de les dues administracions que pretén oferir bons serveis als ciutadans”