Generalitat activa telèfons d’informació per a alcaldies i organitzacions socials amb informació directa sobre el coronavirus

425
PUBLICITAT
  • El número d’informació per a les entitats és el 900 36 22 36

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una reunió amb el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Rubén Alfaro, la secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària de la Conselleria de Sanitat, Concha Andrés, i el director general d’Administració Local, Antoni Such, per a impulsar els canals de comunicació entre l’Administració autonòmica i els municipis i agilitar la transmissió de la informació sobre les mesures que adopte la Generalitat sobre el coronavirus.

“Es tracta de coordinar totes les accions de totes les institucions amb la finalitat que la informació fluïsca correctament cap a tots els ciutadans, i que la FVMP contribuïsca a fer arribar aquesta informació a tots els ajuntaments”, ha indicat Concha Andrés.

Una de les mesures acordades consisteix en la posada a la disposició dels municipis d’un número de telèfon de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública perquè puguen resoldre qualsevol tipus de dubte que tinguen sobre les iniciatives aprovades per la Generalitat enfront del coronavirus.

“Tots els ajuntaments han rebut una comunicació amb el número de telèfon al qual poden cridar i ja estem rebent anomenades”, ha afegit Andrés.

A més, la conselleria de Sanitat ha activat el número de telèfon 900 36 22 36 per a transmetre informació directa a les organitzacions socials. “Pretenem arribar al major número de ciutadans per a transmetre totes aquelles mesures que s’estan adoptant davant la situació sanitària en la qual ens trobem”, ha apuntat la responsable de la conselleria de Sanitat.

Per part seua, el president de la FVMP, Rubén Alfaro, ha destacat que, en coordinació amb la Generalitat, ja han començat a traslladar als municipis les instruccions, recomanacions, decrets, resolucions i altres mesures adoptades pel govern autonòmic. A més, han subratllat l’especial esforç que es farà a mantindre informats a tots els municipis, especialment, els més xicotets.