La gastronomia dels Ports i el Maestrat triomfa a la Magdalena

530
1-RUTA SABOR_17
PUBLICITAT

Els productes dels Ports i el Maestrat, englobats dins la marca Castelló Ruta de Sabor, han destacat durant les festes de la Magdalena de Castelló. Milers de persones han passat pel Casal del Vi, el Casal de la Tapa i la Cervesa i el Mercat Gastronòmic, espais de referència durant les celebracions, per disfrutar dels productes autòctons. Un dels objectius ha estat millorar el coneixement dels productes i marques provincials.

Tres punts de venda

A la Fira de la Tapa i la Cervesa, vora El Corte Inglés, han hagut dos casetes adherides a Castelló Ruta de Sabor. En una han estat presents Carnisseria Rossamelia, de Forcall, i Gourmet del Maestrazgo, de la Todolella, amb la tòfona com ingredient estrella. I en l’altra, formatges artesans de Tot de Poble, de Les Coves de Vinromà.

També la representació gastronòmica ha destacat al Casal del vi on a més de congregar als cellers de la IGP Vins de Castelló ha hagut dos espais culinaris amb productes de la província.

El tercer enclau gastronòmic destacat de les festes ha sigut la plaça Santa Clara. El Mercat Gastronòmic ha oferit productes gourmet de set reconeguts restaurants de la província, molts integrats dins la marca de la Diputació Castelló Ruta de Sabor.