La gastronomia castellonenca en Fitur
La gastronomia castellonenca en Fitur

La iniciativa de la Diputació de Castelló, 8 plats 8 xefs, arriba a la Fira Internacional de Turisme que se celebra aquests dies a Madrid (Fitur) per a mostrar al públic en general la qualitat dels productes de la província i el talent dels seus xefs.

Amb aquesta mostra gastronòmica, el govern provincial ha portat a Fitur la seua marca Castelló Ruta de Sabor de la mà dels xefs Modesto Fabregat de Castelló, Emilio Miralles de Vila-real, Asier Pomeres de Vila-real, Carlos Gutiérrez de Morella, José Vicente Giménez de Benicàssim i David Remolar de Moncofa. Entre els productes mostrats, s’ha posat en valor la creïlla de Vistabella, la tòfona de l’Alt Maestrat, la carxofa de Benicarló, el formatge de llet crua de Morella i de Catí, els olis de la Serra d’Irta i el torró d’ametla marcona de Benlloc.