La Fundació Isonomia de l’UJI imparteix els tallers «Apunta’t al bon rotllo» en l’IES de Benassal i el CES Alt Maestrat

805
Logo "Apunta't al bon rotllo"
PUBLICITAT

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb els Ajuntaments de Benassal, Ares del Maestrat, Culla, Albocàsser, La Serratella, La Serra d’en Galceran, la Torre d’en Besora i Vilar de Canes, ha programat el taller «Apunta’t al bon rotllo», en l’IES de Benassal i el CES Alt Maestrat.

«Apunta’t al bon rotllo» té com a objectiu potenciar el desenvolupament d’altres maneres alternatives de relacionar-se sexualment i afectivament, que s’aparten dels models violents, actuant directament en adolescents de 12 a 16 anys on es visibilitzen conductes sexistes i actituds possessives o violentes.

Enguany, a causa de la pandèmia de la COVID-19, aquest taller serà dinamitzat per una experta en la matèria de manera virtual. Així mateix, des d’un marc coeducador, amb la campanya s’aporten claus perquè, tant el professorat com les famílies, puguen contribuir a la prevenció primària de la violència contra les dones i la promoció dels bons tractes, i disminuir la probabilitat de sofrir violència física, psíquica o sexual i impedir l’aparició d’aquestes.

Els tallers es dinamitzaran el 23 de març, i formen part del programa d’accions que els Ajuntaments anteriorment citats han confeccionat per a commemorar el Dia Internacional de les Dones.