La Fundació Carles Salvador premia als guanyadors del XIV Concurs Literari i Fotogràfic del mestre

306
PUBLICITAT

La Fundació Carles Salvador va celebrar dimecres 17 d’agost per la vesprada als porxos de la Mola de Benassal el lliurament de premis als guanyadors del XIV concurs literari i fotogràfic del mestre. L’acte va estar dirigit per la Presidenta de la Fundació Carles Salvador, Mari Luz Monterde; i pels patrons de la Fundació, Andreu Beltrán i Vicent Pitarch.

Un dels patrons, Andreu Beltrán, va manifestar que “Ha estat de nou una edició molt concorreguda, tenim molts joves que edició darrere edició es presenten al concurs i això ens dona molt d’orgull” A banda, va afegir que “els treballs presentats mostren un bon nivell de creativitat literària i un domini de la nostra llengua remarcable” i que “des de la Fundació volem agrair la tasca del professorat i dels pares en la seua formació cultural”.

El concurs va comptar amb les categories de poesia, narrativa i assaig, i va participar tota classe d’alumnat, des d’educació primària fins a batxillerat. Els guardonats en aquesta edició van ser:

  • – Sergi Marín Onofre en la categoria de Poesia Primària amb el poema ‘La poesia de Sergi’ del CEIP Alcalde Fabregat de Benassal.
  • – Noa Martí Herrero en la categoria de Narrativa Primària amb el relat ‘Una cosa en comú: Kikuyu’ del CEIP Carles Salvador de Castelló de la Plana.
  • – Candela Queral Jiménez en la categoria de Poesia ESO amb el poema ‘Ulls de roses’ del Col·legi Nostra Senyora de la Consolació de Castelló de la Plana.
  • – Paula Gago Pauner en la categoria de Narrativa ESO amb el relat ‘La fi del regnat’ del Col·legi Àgora Lledó International School de Castelló de la Plana.
  • – Arantxa Tena Molés en la categoria de Poesia Batxillerat amb el poema ‘El poble crida’ de l’IES Pere Enric Barreda de Benassal.
  • – Gisela Salvador Soriano en la categoria Narrativa Batxillerat amb el relat ‘Primetes’ de l’IES Serra d’Irta d’Alcalà de Xivert.
  • – Nazareth Balada Peña en la categoria Assaig Batxiller amb l’obra ‘Banderes i altres errors’ de l’IES Penyagolosa de Castelló de la Plana.