La Fundació Carles Salvador entrega els premis del XXI Concurs Literari i Fotogràfic

384
Premiades del XIII Concurs Literari i Fotogràfic.
PUBLICITAT

La Fundació Carles Salvador va celebrar dimarts a la vesprada l’acte d’entrega de premis a les persones guanyadores del XIII Concurs Literari i Fotogràfic, en una celebració organitzada als Porxos de la Mola de Benassal davant mig centenar de persones. Així doncs, l’acte va estar dirigit per la Presidenta de la Fundació Carles Salvador, Mari Luz Monterde; i pels patrons de la Fundació, Andreu Beltrán i Vicent Pitarch. Aquesta edició del 2021 ha destacat per la gran participació, amb més de 200 obres presentades i avaluades pel jurat format per Andreu Beltran Zaragozà, Vicent Pitarch Almela i Gerardo Garcia Moya.

“Ha sigut un procés molt difícil decidir qui són els guanyadors o les guanyadores de cada categoria, per què el nivell ha sigut molt alt i la participació ha sigut històrica”, ha expressat el patró de la Fundació i membre del jurat, Andreu Beltrán. Així mateix, sobre l’elevada participació també s’ha pronunciat la Presidenta de la Fundació, Mari Luz Monterde, qui diu que “la resposta al concurs ha sigut magnífica i ens encoratja a seguir treballant perque els i les més joves treballen les arts com Carles Salvador ho feia amb els seus alumnes”.

El concurs comptava amb les categories de narrativa, poesia i fotografia, i es classificava per cursos escolars des d’educació primària, secundària i batxillerat. Les guanyadores del Concurs han sigut:

– Avril Martínez Vicente en la categoria de Narrativa Primària amb el relat ‘Lluna Plena”, provinent del CEIP Carles Salvador de Castelló de la Plana.

– Balma Piquer Alabau en la categoria Poesia Primària amb el poema ‘L’univers’, provinent del CEIP Carles Salvador de Castelló de la Plana.

– Mariam Akraouach El Amriaoui en la categoria Fotografia Primària amb el treball “La llum baixa brillant”, provinent del CEIP Alcalde Fabregat de Benassal.

– Vega Sales García en la categoria Poesia ESO pel poema ‘No sé en quin moment’, provinent de l’IES Pere-Enric Barreda de Benassal.

– Nagore García Miravet en la categoria Narrativa ESO amb el relat ‘Un viatge al passat’, provinent de l’IES Penyagolosa de Castelló de la Plana.

– Mireia Beltrán Tomàs en la categoria Narrativa Batxillerat amb el relat ‘M’ajudes?’, provinent de l’IES La Vall d’Alba.

– Beatriz García Saura en la categoria Poesia Batxillerat amb el poema ‘Submisa i obedient’, provinent de l’IES Penyagolosa de Castelló de la Plana.