La Fundació Carles Salvador convoca el seu XIV Concurs literari i fotogràfic

876
Bases del XIV Concurs Literari i Fotogràfic Carles Salvador
Bases del XIV Concurs Literari i Fotogràfic Carles Salvador
PUBLICITAT
  • El termini de presentació finalitza el 30 d’abril

Poesia, narrativa, assaig breu o article d’opinió i fotografia són les diferents modalitats del Concurs literari i fotogràfic de la Fundació Carles Salvador, que l’any passat va batre el rècord de participació. La 14a edició, que s’acaba de convocar, torna a estar dirigida a l’estudiantat de Primària, ESO i Batxillerat d’edats compreses entre els 9 i els 18 anys. Com és costum, els treballs presentats, de temàtica oberta, hauran d’estar en qualsevol de les modalitats territorials de la llengua catalana.

El premi per als treballs guanyadors serà de 50 euros, un diploma i un lot de diversos materials. El veredicte del jurat, format per tres membres del Patronat de la Fundació, es donarà a conéixer el mes de juny i la darrera quinzena d’agost es durà a terme l’acte de lliurament dels premis. Podeu consultar les bases al web oficial .

Cal recordar que la Fundació Carles Salvador de Benassal s’encarrega de la conservació i la difusió del llegat del mestre i literat i organitza activitats culturals i de promoció de la nostra llengua i cultura al llarg de l’any.