La formatgeria El Pastor de Morella resulta guardonada en el I Certamen de Formatges Artesans de Montanejos

752
PUBLICITAT

El formatge fresc de cabra de la formatgeria El Pastor de Morella ha resultat vencedor en la seua categoria en la primera edició del Certamen de Formatges Artesans de Montanejos que s’ha celebrat el 9 d’octubre en esta localitat de l’Alt Millars. El premi posa en valor i situa aquest formatge fresc com el millor de la Comunitat Valenciana.
El certamen ha comptat amb l’assessorament de José Manuel Manglano, qui també va oferir al públic una classe de maridatge amb els formatges del certamen, els vins de cellers Alcovi i la Cervesa La Vidigonera. Blanca Mayandía de la Universitat Gasma, es va encarregar de realitzar diferents demostracions culinàries i l’Associació de Formatgers de la Comunitat Valenciana va impartir ponències sobre aquest producte i va realitzar diferents activitats.
El certamen també va comptar amb el suport d’empreses dedicades a la gastronomia, la Diputació de Castelló, representants de poblacions properes i nombrosos veïns i visitants de Montanejos.