La Fira de Sant Pere d’Albocàsser protagonitza el cap de setmana a l’Alt Maestrat Human Land

403
PUBLICITAT

La tradició agrícola i ramadera, combinada amb l’artesania i la gastronomia, ha sigut la protagonista del primer cap de setmana de juliol a l’Alt Maestrat Human Land gràcies a la celebració de la Fira de Sant Pere d’Albocàsser. Dos dies plens de vida i tradició al Prat de l’ermitori de Sant Pau amb llocs de productes, zona infantil, concurs de tir i arrossegament, música i menjars populars. A més, la música va tindre un fort protagonisme el diumenge a Albocàsser gràcies a l’intercanvi de bandes entre l’Associació Musical de Sant Mateu i l’Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser.

Com és habitual, les pintures rupestres d’Ares del Maestrat han tornat a omplir-se de visitants. I és que, la Cova Remígia i el Cingle de la Mola Remígia, són parada obligatòria a l’Alt Maestrat Human Land gràcies a les més de 750 figures d’art rupestre llevantí, en bon estat de conservació i declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Com no, tampoc han faltat els visitants a Catí, Benassal i Culla, aquest últim destacat com un dels Pobles Més Bonics d’Espanya i amb llocs tan emblemàtics com el Castell o la Carrasca de Culla. L’antiga llotja, els estrets carrers i l’entorn de l’ermita de la Mare de Déu de l’Avellà, coneguda com la Capella Sixtina del Maestrat, són de visita quasi obligada en el territori. A més, el municipi compta amb piscina municipal, una ajuda fonamental per a aquests dies de calor.

A Benassal s’ha pogut gaudir de les visites guiades oferides a la Torre de la Presó o el Forn de Dalt, conéixer el paratge natural El Rivet o participar en activitats culturals com un taller d’improvisació i introducció al teatre.