La Fira de Sant Pere d’Albocàsser es celebra l’1 i 2 de juliol

263
PUBLICITAT
  • – L’encontre entre veïns i veïnes dels pobles de la comarca i la germanor són protagonistes d’aquesta fira històrica

El cap de setmana de l’1 i 2 de juliol tindrà lloc la històrica Fira de Sant Pere d’Albocàsser. L’ermitori de Sant Pau acollirà, una vegada més, aquest esdeveniment on professionals del sector primari es troben per intercanviar opinions i consells, actuant la fira com un pont entre diferents experiències i escenaris. En la fira s’exposen totes les novetats relacionades amb el món agrícola i ramader, com maquinària, ferramentes o productes alimentaris, entre altres. La inauguració oficial de la Fira, amb les autoritats polítiques i civils, serà el dissabte a les 12h, tot i que la Fira estarà oberta al públic els dos dies de 10h a 14h i de 16h a 21h.

Com és habitual tots els anys, dins de la programació de la Fira es preparen diferents actes i activitats. El dissabte també es celebrarà el concurs de tir i arrossegament, on participaran professionals que arriben des de tota la Comunitat Valenciana. A la vesprada, l’artista Tere Adell conduirà el taller ‘Donem color a la Fira’ per a tots els públics. Durant la vesprada del dissabte també es podrà gaudir i ballar en un ‘tardeo’ i, després del sopar de pa i porta, amb una disco-mòbil.

Pel que fa al diumenge, l’empresa cultural Somnia s’encarrega de dur a terme un taller familiar de 12h a 14h. A la vesprada continuarà el concurs de tir i arrossegament. Les sales interiors de l’ermitori i la capella de Sant Pau acolliran una exposició d’artistes de la comarca. La Fira ha estat organitzada per l’Ajuntament d’Albocàsser amb la col·laboració de la Penya Taurina d’Albocàsser i l’Associació Cavallistes d’Albocàsser.