La Fira de Morella rep el premi de Turisme de Radio Castellón Cadena Ser

589
La Fira de Morella rep el premi de Turisme de Radio Castellón Cadena Ser
La Fira de Morella rep el premi de Turisme de Radio Castellón Cadena Ser
PUBLICITAT

La Fira de Morella va recollir el passat divendres el guardó de Turisme dels Premis de Radio Castelló-Cadena Ser atorgats a l’Auditori i Palau de Congresos de Castelló. D’aquesta manera, la presidenta de l’Associació Firal, Silvia Ferrer, va ser l’encarregada de recollir el guardó que té l’objectiu de reconèixer la tasca d’associacions o persones que ajuden al desenvolupament social o econòmic de la província de Castelló.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el regidor de Desenvolupament Rural, Rafa Pallarés, i el President de la Generalitat Valenciana, el morellà Ximo Puig, van acudir a l’entrega dels premis per tal de recolzar aquesta associació i posar en valor la tasca que realitzen cada any.

Així, Ripollés va destacar que “es tracta d’un premi molt important per a Morella i, sobre tot, per a la Fira, ja que és un dels principals aparadors de tot allò que ofereix la ciutat i un cap de setmana amb molts visitants”. L’alcalde també va comentar que “agraïm el reconeixement de Radio Castelló Cadena Ser, ja que tant l’Associació Firal com l’ajuntament treballem cada any per a millorar i que la Fira compte amb més expositors i visitants”. L’edil va recordar que “la Fira de Morella té més de 760 anys d’història i és una de les més importants i antigues de la Comunitat Valenciana”.