La Fira de Morella 2022 es celebrarà el 10 i 11 de setembre

439
PUBLICITAT

El dissabte 10 i el diumenge 11 de setembre tindrà lloc ni més ni menys que la 764a edició de la Fira de Morella. La ciutat es convertirà de nou en un gran aparador dels productes tradicionals i característics de la zona amb el sector primari com a protagonista, ja que és un dels principals motors econòmics de la comarca dels Ports. 

El regidor de Desenvolupament Rural, Joel Pascual, ha remarcat que “ens alegra recuperar la Fira de Morella després de no haver-se celebrat durant els últims anys a causa de la pandèmia de la COVID-19” i ha explicat que “l’associació de la fira ha iniciat els treballs per a la participació de ramaders i ramaderes de la comarca i l’exhibició dels animals durant el cap de setmana de la Fira”.

A més, ha volgut agrair “a l’Associació Firal Els Ports el seu treball per l’organització d’un dels esdeveniments més importants de Morella i dels Ports i fer valdre el sector primari de la zona i els productes de qualitat que ofereix”. 

Cal destacar també que per a aquesta edició l’organització té la intenció de prioritzar el ramat de qualitat procedent d’explotacions comarcals, i és per això que necessita quan abans dades com el nombre de caps i la raça dels animals, tant si els propietaris tenen interés en adquirir-lo com exhibir-lo o oferir-lo.

Tenint açò en compte, totes les empreses autònoms o associacions interessades a participar com a expositors o amb inserció de publicitat hauran de contactar al correu firademorella@gmail.com abans del divendres 26 d’agost, per tal de formalitzar la seua presència en aquesta nova edició.