La Filharmònica de Colònia programa dos concerts al juliol a Morella i Peníscola

595
PUBLICITAT

Música clàssica a tot arreu. Aquest és el lema de l’Orquestra Filharmònica de Colònia. No importa el lloc, bé sigue a l’església d’un petit llogaret, a cel obert, a la monumental Catedral de Colònia, l’Òpera de Sydney … o la província de Castelló. La seva il·lusió i dedicació a l’hora de tocar és la mateixa. Després  de successives i reeixides gires a Escandinàvia, Alemanya, Regne Unit, Irlanda, França i Espanya, sense oblidar el seu pas per Austràlia en els mesos de gener i febrer, la «Kammerphilharmonie Köln» presenta el seu programa a Penyíscola i Morella en la seva gira per Espanya .

El seu objectiu, com assenyalen en un comunicat, és simple: apropar i aficionar a la música clàssica cada vegada a més persones, sense importar la seva edat o la procedència. La reputació i popularitat d’aquesta agrupació està avalada pels més de 300 concerts anuals realitzats arreu del món, on el públic pot en cada un d’ells, gaudir de la seva excepcional talent. L’encant dels seus programes es troba en la diversitat i barreja d’estils i la convivència d’obres popularment conegudes amb altres més inexplorades.

La cita a Peníscola serà el 24 de juliol a les 22.30 hores al castell del Papa Luna, mentre que a Morella serà un dia després, el 25 de juliol, en aquest cas a les 21.30 hores a la parròquia arxiprestal Basílica de Santa Maria .