La Festa de l’Ajo torna a Benassal el 12 de febrer

823
Programa de la Festa de l'Ajo 2022 a Benassal
Programa de la Festa de l'Ajo 2022 a Benassal
PUBLICITAT

La tradicional Festa de l’Ajo de Benassal torna, organitzada pels quintos 2022, després d’un any d’absència per la pandèmia de Covid-19 el pròxim 12 de febrer.

A les 11h es repartiran pastissos i barreja als Porxos de l’Ajuntament. Seguidament, a les 14h, al pavelló cobert es degustarà el típic menjar de l’Ajo que, en acabar, comptarà amb bingo i ‘tardeo’ amb l’actuació del grup pop-rock Kasparov.

L’arrier recorrerà els carrers de Benassal a partir de les 19h. A la Plaça Espanya s’encendrà la tea i es ballarà el Ball Pla amb les melodies de la Banda de Música Font d’en Segures.

Durant la nit continuarà la festa amb una desfilada de disfresses a les 23h amenitzada amb la xaranga Herederos del Coñac. El final de la festa començarà a l’1h amb un ball de disfresses al pavelló cobert i la discomòbil Macro The Luxe XXL.

Les activitats, en les quals caldrà seguir en tot moment les normes de seguretat enfront de la Covid-19, compten amb la col·laboració de les Dames 2021 i l’Ajuntament de Benassal.