La Federació d’Oci, Turisme i Joc (FOTUR) premi avui a l’Ajuntament de Morella

700
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

FOTUR reconeix el treball en matèria turística del consistori morellà. En la jornada d’ahir, el Centre Pare Jofre de València també va realitzar un homenatge a la localitat dels Ports

Morella viu dos dies especials a València. En la jornada d’avui, la Federació d’Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana (FOTUR) premiarà a l’Ajuntament de la localitat. Ahir, va ser el Centre Municipal d’Activitats per a Majors Pare Jofre qui va realitzar un homenatge a la ciutat dels Ports, amb una exposició i un acte molt especials.

FOTUR celebra avui la seua XLI Gala Anual d’Empresaris de l’Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana, en la qual premia a les empreses, mitjans, institucions i professionals que donen suport a l’oci i el turisme. L’Ajuntament de Morella serà una de les institucions premiades.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de turisme, Jorge Garcia, assistiran avui a l’acte i recolliran aquest premi. Així, el primer edil ha agraït el reconeixement de Fotur i ha destacat “la importància de que tots junts treballem en la potenciació d’un sector econòmic tan important com el turisme”.

A més de l’Ajuntament de Morella, FOTUR premiarà avui, en l’apartat d’institucions, a la Federació d’Associacions de Veïns de València (FAV) i a l’Associació d’Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA); en empreses, a Marató de València Trinidad Alfonso, Marenostrum Music Festival, Pub Whitehouse, Saló Molí Canyar, Saló Indalo i Sala Canal; en professionals, a Alejandro Platero, Begoña Rodrigo, Juan Manuel Surian (Dj Suri) i Raúl Soto (Dj Chris Daniel), Jose Vicente Serneguet, Manuel Navarro i José María Chiquillo; i en mitjans de comunicació, a València Plaza.

El Centre Pare Jofre organitza un acte dedicat a Morella

El Centre Pare Jofre va organitzar ahir un emotiu acte dedicat a Morella. A ell, va assistir el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, els regidors de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez i Vicent Sarrià, o la regidora de la gent gran de Morella, Malú Blasco. L’acte va consistir en una mostra de la cultura i tradició de la ciutat dels Ports, en el qual es va poder escoltar el tabal i la dolçaina i a l’interior del centre es podia visitar l’exposició “Panoràmica de Morella”, amb tapissos elaborats amb paper arrissat, quadres, llibres o degustació productes típics de la localitat, com embotits o el flaó. El primer edil morellà ha agraït a Pare Jofre aquesta iniciativa, a través de la “que s’ha instal·lat una xicoteta mostra de les nostres festes, tradicions i cultura a València” i va fer entrega d’un quadre de la localitat per al centre.

President i regidors de Morella i València davant de part del públic assistent

President, Alcalde i junta de Pare Jofre