La falta d’efectivitat a les àrees marca el destí del Vilafranca a Betxí (4-0)

192

L’Amateur del CF Vilafranca va caure 4-0 a Betxí en el darrer partit oficial de l’any jugat el diumenge 17 de desembre.

D’inici van jugar Efren, Luis Mor, Enric Monfort, Hector, Isaac, David Ahicart, Nicolas, Hector Bayot, Miguel, Edo i Borja.

També van participar Pablo Andrés, Ivan i Pablo Edo.

Els vilafranquins van fer un enorme treball defensiu davant del que és possiblement el millor equip de la categoria en quant a tècnica individual. Quasi sense concedir espais, els gols dels locals vindrien en errades vilafranquines. Miguel va poder fer el 0-1 pero el seu xut va ixir fora per poc. Al minut 45, el Betxí guanyava 3-0 i Miguel enviava la pilota al pal a l’última acció de la primera part.

A la segona, les ocasions més clares serien vilafranquines pero una nova errada defensiva significava el definitiu 4-0.

La lliga no tornarà fins el segon cap de setmana de gener. Els de Toni Mallen, Roberto Prades i Alex Tena seguiran amb els entrenaments i està previst que es juguen fins a 3 partits amistosos, el primer d’ells aquest dissabte 23 de desembre al Camp L’Arboleda de Sant Mateu a les 18 hores.