La Diputació valora el ‘Castelló Sènior’ ‘més difícil’ i en garanteix la continuïtat pel seu paper dinamitzador de l’economia

276

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

L’estand del Patronat Provincial de Turisme a Fitur ha servit com a punt de reunió entre representants de la Diputació de Castelló i l’empresa adjudicatària del programa de viatges ‘Castelló Sènior’, Viajes CEMO, per a valorar la que és “l’edició més difícil de la seua història”. Tot i la pandèmia, “en el que hem sigut el més prudents possibles”, han esmentat ambdues parts, s’ha avaluat molt positivament el funcionament del projecte, que permetrà durant tot el mes de juny la realització de 2.000 estades en vacances a les comarques de Castelló.


Per part de tots dos s’ha coincidit en afirmar que viatjar “és segur” si es prenen les mesures adequades i que “gràcies a aquesta iniciativa de la Diputació el sector ha comptat amb un baló d’oxigen que els donarà temps a anar recuperant poc a poc la desitjada normalitat”. Des de la corporació provincial s’ha indicat que ‘Castelló Sènior’ té la seua continuïtat garantida pel seu important paper en la desestacionalització dels períodes de vacances”.

En la reunió ha estat present el director executiu de Viajes CEMO, Santiago Martín, i membres de l’equip tècnic del Patronat Provincial de Turisme.

Cal fer menció que ‘Castelló Sènior’ és un dels pocs programes de suport a la indústria hotelera que s’estan portant a terme al llarg dels últims mesos a Espanya. Amb ell s’ha permés mantindre oberts hotels a tota la província, el que mou l’economia i ajuda a mantindré llocs de treball.