La Diputació ultima un Pla d’Ocupació d’un milió d’euros amb #Repoblem

601
La Diputació ultima un Pla d'Ocupació d'un milió d'euros amb #Repoblem
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló ultima l’aprovació d’un Pla d’Ocupació dotat d’un milió d’euros de pressupost com una de les grans iniciatives en el seu compromís per a revertir la despoblació dels municipis més xicotets de la província amb #Repoblem. Així, aquest Pla d’Ocupació beneficiarà a totes les persones desocupades dels municipis de menys de 10.000 habitants, amb ajudes directes a la contractació per a ocupacions de durada superior als sis mesos i ajudes directes per a la creació d’empreses per part de persones desocupades que residisquen i que creen aqueixa empresa en aqueixos municipis.

Aquest Pla d’Ocupació com a part de #Repoblem contempla ajudes a la contractació de persones desocupades, amb una consignació de 500.000 euros, amb una ajuda directa de 2.700 euros per cada contracte de 6 mesos i fins a 5.400 per un any de contracte. El segon tipus d’ajudes directes que contempla la iniciativa és a la creació d’empreses per part de persones desocupades majors de 30 anys, amb una consignació de 490.000 euros, concedint-se una ajuda de 4050 euros per manteniment del negoci durant 6 mesos, i fins a un màxim de 8.100 euros si es manté el negoci 1 any.

Cal tindre en compte que aquest Pla d’Ocupació ve a completar els recursos que ja té la Diputació a través del seu Servei de Promoció Econòmica i a través dels cinc centres Cedes distribuïts a l’interior de la província (Morella, Sogorb, Vall d´Alba, Albocàsser i Llucena).

VA SER NOTÍCIA A DIADIA